0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

RADNIČKI NASTAVIO PO STAROM: Vojvodina slavila na Čairu mininamlnim rezultatom!

Objavljeno: 16.12.23 u 15:54

Novosađani sigurni.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekali su Vojvodinu na gradskom stadionu ‘Čair’ od 14 časova u okviru 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. ‘Stara dama’ je minimalnim rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Mateus Indi u 49. minutu i doneo važan trijumf svom timu u borbi za Evropu. 

Prvo poluvreme nije bilo toliko sadržajno, uglavnom su gosti imali inicijativu i diktirali tempo, a izabranici Slavoljuba Đorđevića su bili bez ikakvih šansi. Popravila se igra domaćina u drugom delu, uspeli su da stvore par konkretnih prilika preko  Petrova  i Pejovića, ali su defanzivci Vojvodine bili na visini zadatka. 

Nakon senzacionalne pobede nad Partizanom, Nišlije su nastavile po starom, a eventualnim trijufmom imali su priliku da prilično napreduju na tabeli. Radnički je još uvek pretposlednji sa 16 bodova i u narednom kolu dočekuju Železničar iz Pančeva. Sa druge strane Vojvodina poziciji broj pet sa 28 bodova, a sledeću utakmicu igraju protiv Voždovca na ‘Krovu’.

Standings provided by Sofascore
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter