0
Košarka

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

NEDOVIĆ JASAN: ‘Moramo više da poštujemo loptu!’

Objavljeno: 16.12.23 u 10:20

‘Svako treba da krene od sebe i da se uvede u utakmicu na najjednostavniji mogući način.’

Nakon dva vezana poraza u Španiji od Valensija Baskonije, košarkaši Crvene zvezde slavili su nad Albom u 14. kolu Evrolige pred domaćom publikom u ‘Štark areni’. Igrač tima sa Malog Kalemegdana, Nemanja Nedović je u razgovoru za Sportski Žurnal  istakao da po njegovom ukusu mora još bolje da se odigra kako bi se ostvario cilj.

-Bez obzira što Albu nismo dobili u Beogradu, baš dugo, dugo vremena, utakmica je morala da se pobedi. Došli smo dovoljno spremni i fokusirani da odradimo taj posao, ali po mom ukusu nije ni to bilo dovoljno da bismo ostvarili nešto više. A, to je cilj svih u klubu. Tako da očekujem da ispravimo greške koje nam se ponavljaju. Da više poštujemo loptu i napredujemo na taj način. Svako treba da krene od sebe i da se uvede u utakmicu na najjednostavniji mogući način, a onda će i sve ostalo da dođe – naveo je.

Govorio je šta sve treba popraviti.

-Pored tog poštovanja lopte koje sam istakao, ne smemo da dozvolimo rivalima da prave serije. To ubija ritam utakmice i ekipu, samim tim to su osnovne stvari na koje moramo da se fokusiramo. Takođe, kada odigramo dobru odbranu moramo više da cenimo loptu. Dešava se da je lako izgubimo i to onda celu ekipu baca u kontra-ritam – istakao je Nedović.

TAČNO GODINU BEZ VELIKOG MIHE: Sinišina supruga objavila fotografiju sa emotivnom porukom! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter