0
Košarka

Nebojša Čović (FOTO: Starsport)

NEBOJŠA ČOVIĆ O DOVOĐENJU EVANSA: ‘Radi se!’

Objavljeno: 16.12.23 u 12:50

‘Mislim da je ovo najbolji tim koji smo imali’.

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović je govorio o raznim temama u jutarnjem programu TV Prva, a dotakao se i pojačanja. Juče su se pojavile špekulacije da su ‘večiti’ zainteresovani za košarkaša Žalgirisa Kinana Evansa, a prvi čovek ‘crveno-belih’ je istakao da ne zna ništa o tome.

– Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije. Vreme jednostavno pokaže u kom delu trebaju one da se naprave. Naravno, malo su i povrede uticale na to, a uzrok povreda je i ovakva dinamika takmičenja. Što se tiče Evansa, nemam pojma ko se interesuje i šta se interesuje. Informacija kako bi se kliktalo, jel? – naveo je Čović.

ZVEZDA PIKIRALA LEVOG BEKA IZ MLS LIGE: Nemac interesantan ‘crveno-belima!’

1
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter