0
Košarka

Bogdan Bogdanović (FOTO: Twitter/Atlanta Hawks)

HOKSI BOLJI OD TORONTA: Bogdanović briljirao protiv Rajakovića! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.23 u 08:20

Odlilčna partija kapitena ‘Orlova’.

Košarkaši Atlante Hoks ubedljvo su slavili na gostovanju Reptorsima u Torontu rezultatom 125:104 u okviru 24. kola NBA lige. Bio je to drugi uzastopni duel Hoksa i tima iz Kanade u kojem je ekipa Bogdana Bogdanovića stigla do revanša nakon poraza pre dva dana.

Bogdanović je odigrao sjajnu utakmicu postigavši 20 poena, 3 skoka i 5 asistencija, bolji od njega u redovima Hoksa bio je samo Trej Jang koji je ubacio 38 poena, 5 skoka i 11 asistencija, a Kapela je imao dabl-dabl učinak uz 18 poena i 15 skokova. Kod Toronta se istakao Skoti Barns sa 23 poena, osam asistencija i četiri skoka. Jakob Peltl i Paskal Sijakam su imali po 15, a Malači Flin 11.

Atlanti je ovo 10. pobeda i trenutno zauzimaju 10. poziciju na Istoku, dok je Toronto mesto ispod. U narednom kolu Hoksi putuju u Ohajo na megdan Klivlendu, dok će Toronto ugostiti Šarlot.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter