0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai i Bibras Natho (FOTO: Starsport)

DANAS IGRAJU VEČITI: Partizan dočekuje Kragujevčane, Zvezda na megdan u Subotici!

Objavljeno: 16.12.23 u 08:40

Ispit zrelosti pred derbi.

Danas se nastavlja 19. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, večiti rivali imaju danas svoje okršaje kao uvertiru pred ono najvažnije, a to je 171. derbi. Neće to biti običan derbi pošto će pobednik odneti titulu jesenjeg prvaka, jer za sada i Crvena zvezda  Partizan  imaju isti broj bodova. 

Crno-beli’ dočekuju Radnički 1923 iz Kragujevca danas od 18:30 na stadionu u Humskoj i biće to veliki izazov za izabranike Igora Duljaja. Gosti i srca Šumadije su dolaskom Feđe Dudića podigli formu i igraju sve bolje i bolje, a čini se da je forma ‘Parnog valjka  u silaznoj putanji nakon onog naleta od 13 pobeda uzastopno. 

Sa druge strane četa Baraka Bahara gostuje Spartaka iz Subotica od 16 časova na severu države protiv dobro poznatog Nenada Lalatovića. ‘Crveno-beli’ hoće da nastave pobednički niz, a i ovo je takođe veliki test za ovu ekipu da pokažu reakciju na poraz od Mančester sitija i eliminaciju iz evropskih takmičenja.

Sigurno je veliki pritisak na oba tima, ali to je ono što daje draž fudbalu, a ono pravo gledaćemo u sredu od 18 časova, a to je 171. večiti derbi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter