2
Košarka

Nebojša Čović (FOTO: Starsport)

ČOVIĆ PECNUO PARTIZAN: ‘Jako je zanimljivo da vidimo kako će komisija da komentariše neke druge budžete!’

Objavljeno: 16.12.23 u 11:30

‘Naše komšije su prošle godine bile neormno angažovane da spreče igranje Kampaca.’

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu TV Prva gde je govorio o budžet tima sa Malog Kalemegdana. On je izneo podatke o platama igrača, a to je uradio samo dan nakon što je prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović  bio gost pomenute televizije.

– Budžet Crvene zvezde je 15.777.062 evra. Hajde da kažemo, oko 15 miliona i 800. Troškovi za igrače, po finansijskom fer-pleju Evrolige, ne smeju da pređu 65 odsto budžeta. To znači da su naši troškovi za igrače negde oko 10 milona i 200, tačnije 10.192.738 evra. To je budžet za sezonu 23/24. Naravno, budežet je živa materija u slučaju da dođe do nekih dolazaka ili odlazaka. On će se svakako menjati – naveo je.

Potom je pecnuo ‘večitog rivala’.

– Zvezda to poštuje i nadamo se da će drugi poštovati. Mi smo bili pod merama prošle godine, gde su naše komšije bile neormno angažovane da spreče igranje Kampaca. Mi smo izveštaj za prošlu sezonu predali Evroligi. Mislim početkom novembra, krajnji rok je 20. decembar. Jako je zanimljivo da vidimo kako će komisija da komentariše neke druge budžete. Evo, na primer, od naših komšija. Kada dugujete državi 585 miliona dinara državi za porez… Kako? – poručio je Čović.

ANĆELOTI IPAK OSTAJE U MADRIDU?: Ovo je jedan od bitnih faktora koji će uticati na odluku Italijana!

9
9
2 Komentara
  1. karcinom srpske kosarke je metastazirao. truje li truje, bolesno ljubomoran, ne moze da shvati da je kk partizan svetski brend, a kk zvezda vuciceva igracka.

    0
    0
    Odgovori
  2. …jbg. kao i uvek mnogo demagogije, a ni rec o sustini, tj. dok KKP zauzima 4 mesto u EL, Coor***VA ‘cvrsto drzi’ PREDPOSLEDNJU ‘poziciyu’ u istoy..?!!!
    PS..neko mu mora reci da posle 10-godisnjeg ‘ucestvovanja’ u EL i NEOPRAVDANO potrosenih nasih 100milki e. da je ZREO za penziyu..?!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter