0
Fudbal

Karlo Anćeloti (FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.)

ANĆELOTI IPAK OSTAJE U MADRIDU?: Ovo je jedan od bitnih faktora koji će uticati na odluku Italijana!

Objavljeno: 16.12.23 u 11:10

Veliki obrt.

Trener Real Madrida veliki Karlo Anćeloti trebalo je da na kraju tekuće sezone napusti ‘Kraljeve’ i preuzme kormilo reprezentacije  Brazila. Petostruki svetski prvak već neko vreme luta za pravom formulom vraćanja na tron fudbala, ali to rade sa vrlo malo uspeha, a u italijanskom stručnjaku vide upravo čoveka koji bi ih 2026. godine počastio ‘boginjom’. 

Ali, kako piše španska ‘Marka’ dogovor između Florentina Pereza Anćelotija je sve bliži oko produžetka saradnje. Sastanak bi se mogao desiti u narednih nekoliko dana, a Madriđanima ide u prilog i odlazak predsednika Fudbalskog saveza Brazila, Ednalda Rodrigeza sa kojim se Karlo dogovarao.

Kako još navodi pomenuti portal, Perez je zadovoljan italijanskim stručnjakom koji je u prvoj sezoni osvojio 14. titulu Lige šampiona i La Ligu, a i sada se nalazi na vodećoj poziciji domaćeg šampionata. Takođe, špekulisalo se da bi prekaljenog trenera mogao da zameni bivši igrač Reala, a sadašnji strateg Bajer Leverkuzena, Ćabi Alonso koji sa velikim uspehom vodi ovaj klub. 

U narednim danima bi trebalo da se zna epilog ove sage u pretonici Španije.

RASTALI SE PAUNOVIĆ I ČIVAS: Menja ga bivši fudbaler Real Madrida!

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter