0
AdmiralBet ABA Liga
partizan

Partizan - Buducnost (Foto:David Damnjanovic/Starsport.rs)

BUDUĆNOST SAMO OPIPAVALA PULS PARTIZANU: Crno-beli loše startovali, pa odradili posao kao na treningu!

Objavljeno: 16.12.23 u 22:51

Nova odlična partija crno-belih

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Budućnosti iz Podgorice u 12. kolu ABA lige rezultatom 96:83 (54:31)

Partizan je ovaj meč ušao posle četvrte pobede u nizu u Evroligi, crno-beli su slavili u Kaunasu rezultatom (93:85).Dok Budućnost posle poraza od Turk Telekoma (76:93) u Evrokupu dolazi na ovaj derbi susret u ABA ligi.

Uzbudljiv meč između Partizana i Budućnosti odigrao se u ABA ligi, gde su crno-beli pokazali odličnu formu prenoseći uspeh iz Evrolige na domaći parket. Iako su sporije krenuli i zaostajali posle prve četvrtine, Partizan je furioznom drugom četvrtinom, serijom 18:2, preuzeo kontrolu nad utakmicom i stvorio prednost koju nije dovodio u pitanje do kraja meča.

Najefikasniji igrač Partizana bio je Bruno Kaboklo sa 21 poenom, dok su se Pi Džej Doužer, Zek Ledej, Tristan Vukčević i Džejms Naneli takođe istakli sa dvocifrenim učinkom. Brendon Pol predvodio je ekipu Budućnosti sa 16 poena.

Partizan je prvo poluvreme odigrao oscilirajuće, ali je u drugoj četvrtini uspeo da napravi ključnu seriju, preokrene rezultat i stvori značajnu prednost. Budućnost je pokušavala da se vrati u igru, ali je kvalitet Partizana došao do izražaja, čime su crno-beli ostvarili devetu pobedu u sezoni.

 

Standings provided by Sofascore
1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter