0
ATP

FOTO: Wimbledon

„VEOMA JE FRUSTRIRAJUĆE“: Drajper ljubomoran na Alkaraza zbog pobede nad Novakom

Objavljeno: 15.12.23 u 09:21

Ističe i da je Alkaraz pri samsmo vrhu samo zbog njegovog truda i rada.

Britanski teniser Džek Drajper  istakao je koliko je za njega bilo frustrirajuće da gleda kako mlađani Karlos Alkaraz pobeđuje Novaka Đokovića i osvaja Vimbldon.

„Srećan sam zbog njih jer su sjajni mladi igrači i razumem koliko morate da uložite, posebno u ranom detinjstvu. Imam veliko poštovanje za sve što rade. S druge strane, sećam se kada sam imao povredu ramena i gledao Alkaraza protiv Đokovića u finalu Vimbldona, bilo je frustrirajuće videti mladog igrača kako postiže neverovatne stvari, zbog takmičara kakav sam ja“ – objasnio je Drejper.

Ističe i da je Alkaraz pri samsmo vrhu samo zbog njegovog truda i rada.

„Neki ljudi to gledaju i pravdaju, kažu: ’Znaš, on je srećnik jer je u toj poziciji ili šta god’. Ali ja razumem da je on u toj poziciji jer je uložio mnogo truda i tada, radio je prave stvari godinama. Mislim da mogu da mi budu inspiracija, mogu da naučim mnogo iz tih stvari što momci rade“ – dodao je Britanac.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter