0
Domaći fudbal

Barak Bahar (FOTO: FK Crvena zvezda)

BAHAR PRED SPARTAK: ‘Lalatović nas odlično poznaje, ne planiram ikog da odmaram zbog derbija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.23 u 18:40

‘Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo.’

Sutra od 16 časova izabranici Baraka Bahara gostuju Spartaku iz Subotice u okviru 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovo će biti važan duel za ‘crveno-bele’ pošto ih za nekoliko dana očekuje veoma važan susret protiv Partizana u 171. večitom derbiju i tada će ujedno i pasti odluka ko će odneti titulu jesenjeg prvaka. 

Izaraelski stručnjak je za medije govorio o duelu protiv Subotičana i istakao da moraju da budu fokusirani i da žele da ovaj deo sezone završe na pravi način.

-Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se „prebacimo“ sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako – jasan je.

Faktor koji možda olakšava Subotičanima jeste njihov trener Nenad Lalatović koji voli da se nadigrava sa Zvezdom, a strateg ‘crveno-belih’ je naveo da popularni Lalat ima motivaciju. 

LALATOVIĆ PECNUO ZVEZDU: ‘Jedva su me pobedili u Nišu, dali su gol tek u 100. minutu!’

-Lalatović dobro poznaje Zvezdu. Tu je već nekoliko utakmica i siguran sam da ima veliku motivaciju. Mi smo svakako spremni za težak meč – dodao je on.

Crveno-beli’ dočekuju ovu utakmicu nakon bolnog ispadanja iz Evrope i poraza od Mančester sitija.

-Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu – rekao je Izraelac.

Pohvalio je Kostu Nedeljkovića.

-Srećan sam zbog Koste, dobro igra i hrabar je. Mlad je, a igra na velikoj sceni. Već se ustalio u tim, ali pred njim je još mnogo rada i prostora za napredak. Siguran sam da ako bude nastavio u ovom maniru, da će biti igrač za najbolje evropske lige – smatra Barak.

Protiv Spartaka u najjačem sastavu.

-Hoćemo da pobedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obe utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Želim najbolje igrače za ove dve utakmice – govorio je.

Na kraju se osvrnuo na navijače.

-Naši navijači znaju da cene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester Sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima. Bili smo hrabri, kreirali šanse i mislim da smo zaslužili barem bod. Znaju navijači to, i siguran sam da će ih biti u velikom broju, kako u Subotici, tako i na derbiju – zaključio je Bahar.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter