0
Fudbal

FOTO: Twitter/Italy

SPALETI OTKRIO DA JE ODBIO SAUDIJSKE KLUBOVE ZBOG ITALIJE: ‘Moji snovi su se ostvarili!’

Objavljeno: 15.12.23 u 16:50

‘Ići ćemo u Nemačku da se borimo na svim frontovima.’

Danas je teško izbrojati na prstima jedne ruke sportistu koji je odbio veoma unosne ponude klubova iz Saudijske Arabije. Međutim, to nije slučaj sa selektorom Italije, Lućanom Spaletijem koji je imao sezonu iz snova sa Napolijem pošto im je doneo dugo očekivani ‘Skudeto’ nakon 33 godine žudnje.

Spaleti je u razgovoru sa italijanski Rai Sport istakao da je odbio bogate ponude sa ‘Bliskog Istoka’ jer kada je stigao poziv za klubu Azura to nije mogao da odbije i da je ostvario svoje snove.

-Video sam Italiju izdaleka dok sam trenirao Zenit i mogao sam da nastavim jer sam posle fantastičnog iskustva u Napulju dobijao ponude iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih liga, gde bih bio odlično plaćen. Ali nisam, volim fudbal. Onda je stigao poziv iz reprezentacije i moji snovi su se ostvarili – jasan je.

Dodao je da će u Nemačkoj Italija dati sve od sebe.

Sad ćemo da se zabavljamo. Ići ćemo u Nemačku da se borimo na svim frontovima. biće teško ponoviti uspeh. Moramo samo da ciljamo na maksimum – istakao je Spaleti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter