0
Domaći fudbal

Marko Savić (FOTO: FK Voždovac)

SAVIĆ IZNEO SVOJA OČEKIVANJA PRED ŽELEZNIČAR: ‘Biće teško, iskusna i takmičarska ekipa!’

Objavljeno: 15.12.23 u 13:35

‘Izgledaju veoma dobro i agresivno.’

Danas od 18 časova na ‘Krovu’ fudbaleri Voždovca dočekuju Železničar iz Pančeva u okviru 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. ‘Zmajevi’ ovaj susret dočekuju nakon remija protiv ‘fenjeraša’ Radnika Surdulici, a u prethodnom periodu doživeli su blagi pad forme, pa je sada vreme da pred pauzu ostvare pozitivni rezultat. 

Trener Voždovca, Marko Savić istakao je da očekuje tvrdu i tešku utakmicu i da se radi o veoma iskusnoj i takmičarskoj ekipi.

-Očekujem tvrdu i tešku utakmicu, kao i u prvom delu sezone. Radi se o iskusnoj, takmičarskoj ekipi, sa igračima koji imaju veliki broj nastupa u Super ligi, najvećim klubovima, kao i u inostranstvu, te sigurno neće biti lako igrati protiv njih“, rekao je strateg Voždovca i dodao. Dolaskom novog trenera, promenila se energija, došli su i pozitivni rezultati i na tom talasu izgledaju veoma dobro i agresivno – istakao je.

Mladi strateg je govorio i o igračkom kadru.

-Nikša Vujanović je povređen i neće igrati, Matija Mitrović se vraća iz povrede i u narednim danima ćemo proceniti u kojoj meri će moći da pomogne. Svi ostali igrači su na raspolaganju za ovu utakmicu – naveo je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter