0
Košarka

Aleksandar Đorđević (FOTO: Starsport)

PREDSEDNIK KS ITALIJE JASAN: ‘Ostavite Đorđevića na miru!’

Objavljeno: 15.12.23 u 16:30

Velika prašina se podigla.

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da bi proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević mogao da preuzme kormilo selekcije  Italije. Odlaskom Đanmarka Poceka klupa ‘Azura’ ostala je upražnjena, a još uvek se ne zna njegov naslednik. ‘Sale Nacionale’ je demantovao te glasine i poručio da bi lažne vesti mogle veliku štetu da donesu.

 –Pre puštanja bilo koje objave u etar, uvek bi trebalo proveriti do kraja razlog, povodi i naravno (ne)istinitost iste, jer lažna vest može da nanese nepotrebnu i neželjenu štetu na razne strane. Sale Đ, selektor reprezentacije Kine – istakao je Đorđević.

Za Korijere delo Sport oglasio se i prvi čovek Košarkaškog saveza Italije, Đani Petrući koji je takođe demantovao sve ovo.

 –Ostavite trenera na miru. Poslednji put kada sam video (Saleta) Đorđevića i pričao s njim, bilo je to na Svetskom prvenstvu na Filipinima i to na kraju meča protiv Kine, koju on predvodi – poručio je Petrući,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter