0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

PAZARCI RUTINSKI PROTIV ‘FENJERAŠA’: Četa Siniše Dobrašinovića nastavlja da krči put ka Evropi!

Objavljeno: 15.12.23 u 18:00

Nastavljaju sa trijumfima.

Kraj Jošanice došao je ‘fenjeraš’ iz Surdulice ekipa Radnika koja je odmerila snage sa fudbalerima Novo Pazara u okviru 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Domaćin je slavio rezultatom 2:1, a strelci su bili Sise u 9. i Ljajić u 39. minutu sa bele tačke, dok je za goste pogodio Milošević u 84. minutu. Pazarci  su nakon poraza od IMT-a nastavili sa pobedama i sa podizanjem forme i samopuzdanja. 

Novi Pazar nastavlja pod patronatom Siniše Dobrašinovića da krči put ka Evropi, pošto su sada na poziciji broj 4 sa 29 osvojenih bodova. Polako iskusni stručnjak sklapa kockice sa ovom veoma talentovanom ekipom koja je puna iskusnih i prekaljenih asova. Naredni susreti tim kraj Jošanice igra sa ekipom Spratak Subotice

Sa druge strane Surduličanima je potrebna sva moguća pomoć i sreća pošto su zakucani na dno tabele i naki remija sa  Voždovcem doživeli novi poraz. Radnik već više od četiri meseca ne zna za pobedu, a poslednji put su ostvarili trijumf protiv Spartak Subotice još 07. avgusta na ‘Čairu’. 

Naredna prilika da se konačno ostvari pobeda je meč protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca za pet dana. 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter