1
Fudbal

FOTO: Twitter/@FSSrbije

ORLOVI IDU NA „RAJSKO OSTRVO“: Srbija bi protiv ove reprezentacije mogla da odigra meč pred EURO!

Objavljeno: 15.12.23 u 20:56

Protiv njih ne bi trebali da imamo problema

Fudbalski Savez Srbije aktivno planira pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj, gde će „orlovi“ igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. U cilju priprema za ovaj prestižni turnir, FSS razmatra odigravanje prijateljske utakmice sa Rusijom u Sankt Peterburgu, kao i potencijalnog susreta sa Kiprom u Limasolu.

Prema informacijama Sport kluba, FSS se nalazi u završnoj fazi pregovora za susret sa Kiprom, a ova inicijativa deo je šire političke akcije vrha države Srbije za jačanje prijateljskih odnosa sa Kiprom. U skladu sa tim, mnogi superligaški klubovi su dobili preporuku da svoje zimske pripreme organizuju na „Rajskom ostrvu“.

Srbija će započeti svoje učešće na EURO 2024, igrajući prvi meč 16. juna protiv selekcije Engleske u Gelzenkirhenu. Predviđeno je da „orlovi“ odigraju najmanje četiri prijateljske utakmice kako bi se optimalno pripremili za izazove šampionata

0
0

1 Komentara

  1. Dokle mo pali da ni jedna ozbiljnija reprezentacija nece sa nama da igra. Tosmo i zasluzili losim odnosom prema dresu zemlje i slabim rezultatima kvalifikacija za EP. To sto smo uz neverovatno lagan zreb proli na EP je sam varka , sigurno cemo jos jednom raocarati i to debelo na velikoj sceni. Piksi pojma nema a naduo se od prepotencije kao da je osvojio SP u Kataru. nije na dobro…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter