0
Evropske lige
Siniša Mihajlović

Sinisa Mihajlovic Belgrade, Serbia on Sunday, August 11. 2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

NISU ZABORAVILI MIHAJLOVIĆA: Sampdorija godinu dana nakon smrti odala počast Srbinu! (FOTO)

Objavljeno: 15.12.23 u 19:12

Lep gest slavnog kluba

Fudbalski klub Sampdorija će u okviru 17. kola Serije B gostovati ekipi Ređijane 16. decembra, a ovaj meč će biti poseban pošto će ekipa igrati u čast Siniše Mihajlovića na godišnjicu njegove smrti.

Siniša Mihajlović, fudbalska ikona i bivši igrač i trener Sampdorije, ostavio je neizbrisiv trag u istoriji kluba. Na godišnjicu njegove smrti, Sampdorija će odati počast Mihajloviću na veoma emotivan način.

Fudbaleri Sampdorije će nositi posebne dresove za ovu utakmicu, a na rukavima će imati sliku pokojnog Mihajlovića. Ovaj gest simbolizuje duboko poštovanje prema čoveku koji je deo svoje igračke i trenerske karijere proveo u ovoj ekipi.

Utakmica protiv Ređijane postaje ne samo prilika za sportski uspeh, već i trenutak posvećen sećanju na Mihajlovića, čije ime živi u srcima navijača Sampdorije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter