2
Fudbal

FOTO: FSS

FSS U PREGOVORIMA SA NOVIM TEHNIČKIM SPONZOROM: Ugovor će biti najveći u istoriji reprezentacije Srbije

Objavljeno: 15.12.23 u 11:23

Ova američka firma osnovana je 2011. godina, a sponzor je TSC-u iz Bačke Topole.

Fudbalski savez Srbije odlučio je da skrati ugovor sa trenutnim tehničkim sponzorom, kompanijom Puma, koji je prvobitno trebalo da traje do kraja 2026. godine. Informaciju o prekidu saradnje prvo je objavila nemačka sportska kompanija na svom zvaničnom sajtu.

 
FSS je već u pregovorima sa kompanijama koje bi mogle da budu naredni tehnički sponzori, a prema saznanjima Mozzart Sporta taj ugovor će biti u istoriji reprezentacije Srbije. 
 
Prema njihovim saznanjima obavljeni su razgovori sa Adidasom, makronom, Kastoreom, Najkijem... Ali je najaktivnija bila američka kompanija Kapeli Sport. Što ni ne čuti, s obzirom da će Svetsko prvenstvo 2026. biti održano u SAD-u, Meksiku i Kanadi, što je dodatno uticalo da u pregovorima sa FSS budu veoma konkretni.
 
Ova američka firma osnovana je 2011. godina, a sponzor je TSC-u iz Bačke Topole. U Evropi sponzoriše švajcarski Grashopers, grčki Atromitos i Ergotelis, nekoliko nemačkih niželigaša (Ahen, Duizburg…), poljski Pogon, holandski Dordreht.

Što se tiče reprezentacija – Barbadosa, Liban, Trinidad, tako da bi mu Srbija bez dileme bila ubedljivo najjači nacionalni tim u portfoliju, ukoliko dođe do dogovora.

Podsetimo, FSS ugovor sa Pumom ističe 31. decembra 2024. godine, tako da će novi tehnički sponzor stupiti biti od prvog dana 2025. godine.

3
18

2 Komentara

  1. Ovo je najveća blamaza FSS-a. Ovi stvarno nisu normalni i neko želi da napuni svoj džep. Pored velike Pume oni traže balave sponzore.
    Ništa, završavam sa reprezentacijom. Neka ih gleda bilo ko … idioti jedni!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter