0
Evroliga

FOTO: Starsport

TRIJUMF JE IMPERATIV: Crvena zvezda protiv Albe traži izlazak iz krize!

Objavljeno: 14.12.23 u 08:55

Muče se crveno-beli ove sezone u Evroligi

Uzbudljiv košarkaški meč očekuje nas u četvrtak od 19.00 časova u „Štark Areni“, gde će košarkaši Crvene zvezde snage odmeriti s ekipom Albe iz Berlina u okviru 14. kola Evrolige. Ova utakmica ima izuzetan značaj za oba tima, s obzirom na trenutni položaj na tabeli i želju za osvajanjem važnih bodova.

Crveno-beli se trenutno nalaze na deobi 15. pozicije sa skorom 4-9, dok Alba zauzima poslednje mesto na tabeli s samo dve pobede. Ovo je prilika za Crvenu zvezdu da ostvari petu pobedu u ovogodišnjoj Evroligi i popravi svoj plasman.

U skorijem susretu s Albom, crveno-beli nisu imali povoljan skor, te će ovaj meč biti prilika za iskupljenje i osvajanje važnih bodova. Igrači će dati sve od sebe da pruže vrhunsku predstavu pred domaćim navijačima i obezbede pobedu.

Sudije koje će deliti pravdu na terenu su Fernando Roka, Karlos Peruđa i Marčin Kovalski. Očekuje se napet i dinamičan susret, a navijači će biti ključna podrška Crvenoj zvezdi u borbi za još jedan trijumf u Evroligi. Svi ljubitelji košarke imaju razlog za uzbuđenje dok se oči upiru ka „Štark Areni“ gde će se odigrati još jedna uzbudljiva evropska košarkaška bitka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter