0
Košarka

FOTO: Twitter/@Raptors

TORONTO BOLJI OD ATLANTE: Rajaković vodio Reptorse do pobede protiv Bogdanovih Hoksa! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.23 u 08:11

Naši su bili odlični sinoć

Košarkaši Toronto Raptorsa, predvođeni srpskim trenerom Darkom Rajakovićem, pružili su nezaboravan doživljaj navijačima u „Skotiabank“ Areni osvojivši pobedu nad Atlanta Hoksima. U ovom uzbudljivom susretu, videli smo pravu košarkašku poslasticu sa mnogo poena s obe strane, preokretom i trijumfom domaćeg tima.

Izuzetnu partiju pružio je Tre Jang, postigavši 35 poena i ostvarivši 17 asistencija, dok je srpski as i kapiten Atlante, Bogdan Bogdanović, bio najefikasniji s 20 poena, 3 skoka i 5 asistencija. Uprkos njegovom angažovanju, Toronto Raptorsi su uspeli da preokrenu rezultat i ostvare pobedu.

Već u prvoj deonici, obe ekipe su pokazale odlučnost za pobedom, a Toronto je uspeo da preokrene rezultat i izjednači na 66:64 do poluvremena. U nastavku, Bogdanović je briljirao sa svojim poenima, ali to nije bilo dovoljno za trijumf Atlante.

Ovom pobedom, Toronto Raptorsi i dalje grade svoj put ka uspešnoj sezoni, dok Atlanta Hoksima ostaje izazov pred sobom da se izbore za pozicije koje vode u plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter