0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN KRENUO PO NOVU POBEDU: Crno-beli protiv Žalgirisa za nastavak pozitivnog niza!

Objavljeno: 14.12.23 u 08:33

Nimalo lak zadatak za tim Željka Obradovića

Uzbudljivo veče košarke očekuje nas u okviru 14. kola Evrolige, gde će se košarkaši Partizana suočiti s izazovom protiv ekipe Žalgirisa u Litvaniji. Utakmica će se odigrati u četvrtak s početkom u 19 časova, a crno-beli će pritom ciljati svoju osmu pobedu u ovom prestižnom takmičenju.

Ekipa koju predvodi iskusni trener Željko Obradović trenutno se nalazi u seriji dobrih rezultata, ostvarivši tri uzastopne pobede protiv Panatinaikosa, Monaka i Olimpije iz Milana. Ovi uspesi stvorili su pozitivan momentum, a Partizan želi da nastavi s odličnim igrama i trijumfima.

Duel s Žalgirisom predstavlja novi izazov za crno-bele, a tim će se suočiti s jakim domaćinom u Litvaniji. S obzirom na energiju i angažovanje koje su pokazali u prethodnim mečevima, Partizan veruje u pozitivan ishod i želju za dodatnim uspesima u Evroligi.

Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati rezultate ovog duela, a sam početak utakmice u 19 časova obećava uzbuđenje i vrhunski košarkaški spektakl. Spremni na izazov, Partizan će dati sve od sebe kako bi ostvario pobedu i nastavio svoj uspešan put u Evroligi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter