0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Olympiacos FC

(POLUVREME) OLIMPIJAKOS – TSC: Tim iz Pireja razbija Topolčane! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.23 u 21:47

Grčki tim moćniji.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole gostuju ekipi Olimpijakosa od 21 čas u okviru poslednjeg kola Lige Evrope. Odlična igra tima iz Pireja u prvom delu koji su golovima El Kabija u 22. i Podensa u 40. i 42. minutu vodi 3:0 i tim rezultatom otišli na odmor. 

PRVO POLUVREME:

Krenuli su Grci sa maksimalnom motivacijom u ovaj susret, imali su veću inicijativu, tražili put do gola Topolčana, ali su se izabranici Žarka Lazetića branili na odličnom nivou. Relativno mirna je bila prva trećina utakmice oba tima su igrala pažljivo sa velikom dozom opreznosti, a takođe, nije se desila nijedna pravak akcija koja bi donela uzbuđenje.

Crveno-beli’ iz Pireja su poveli u 22. minutu kada je Rodinej sa desnog boka poslao loptu u kazneni prostor, a najbolje se snašao El Kabi koji je glavom smestio loptu u mrežu. Nakon primljenog pogotka tim iz Bačke Topole pokušavao je da dođe do rezultatskog egala, ali su defanzivci Olimpijakosa bili na visini zadatka. 

Ali, imali su i domaći priliku da povećaju prednost kada je Odnes u 25. minutu šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Veljko Ilić bio siguran i uhvatio loptu. 

Imali su ‘crveno-bel’ inicijativu i nisu dozvoljavali srpskom timu da dođu do neke izglednije prilike da ugroze njihov gol. Uglavnom se igralo na sredini terena, ali sa terenskom incijativom Olimpijakosa. U 40. minutu tim iz Pireja poveo je 2:0 kada je Podens odlično prevario defanzivce TSC-a i fanstatičnim šutem povećao prednost svog tima.

Nakon dva minuta usledio je novi peh za goste, pošto je Odnese bilo jako raspoložen, pa je u 42. minutu ponovo prevario defanzivce tima iz Bačke Topole i sa distance šutirao u bliži ugao Ilića, ali je on bio nemoćan i morao po treći put da vadi loptu iz mreže. Uspeli su fudbaleri Olimpijakosa da privedu prvi deo kraju i odu na odmor sa tri gola prednosti. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter