2
Evropske lige

FOTO: Starsport

OGLASIO SE MITAR MRKELA NAKON ELIMINACIJE: „Ove godine smo najviše pokazali“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.23 u 13:47

Mnogi se sa njim neće složiti.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ekipe Mančester sitija rezultatom 3:2 u 6. kolu Grupe G i tako je za njih Liga šampiona završena za ovu sezonu.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, bio je gost televizije K1 , i tom prilikom, izneo je svoje utiske o ovogodišnjem nastupu njegovog kluba u Ligi šampiona.

„Ovo je naše treće takmičenje u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri, a sada jedan. Ako uporedimo ta tri učešća, mislim da smo ove godine najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova. Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brži, da budemo mlađi i da budemo konkurentniji u utakmicama Lige šampiona. U svim tim aspektima smo bili dosta dobri“ – rekao je Mrkela gostujući na televiziji K1.

On je dodatno pojasnio:

„Primili smo najmanje golova, 15. Prve godine smo primili 17, druge 20 golova. Dali smo najviše golova, sedam, a prethodno tri, odnosno četiri. Svi parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta, gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, a mogli smo“ – rekao je Mrkela.

0
5

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter