0
Fudbal

FOTO: FK Brodarac

NEVEROVATNA FUDBALSKA PUSTOLOVINA: Deca iz Brodarca očarala Madrid! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 14.12.23 u 11:20

Saradnja sa Hetafeom na horizontu

Trojica mladih igrača omladinske i kadetske ekipe Brodarca pozvana su od strane španskog prvoligaša Hetafea iz predgrađa Madrida da provedu 7 dana na treninzima sa njihovim vršnjacima iz Hetafea.

U pitanju su Petar Mitrović (2006), Jovan Milošavljević (2007) i Andrej Vlaisavljević (2006) što potvrđuje visok nivo njihovih kvaliteta i sposobnosti. Svi igrači Brodarca iz generacija 2005-2006-2007 su izuzetno talentovani, a svaki od njih bi zasluženo bio na ovom spisku.

FOTO: FK Brodarac

Nakon sedmodnevnog boravka u Madridu, dečaci dele izuzetno pozitivna iskustva i fenomenalne utiske. Treneri i stručni štab Hetafea izražavaju veliko zadovoljstvo našim igračima, pokrećući proceduru saradnje između dva kluba. Deca su imala privilegiju da prisustvuju na dve utakmice španske La Lige, Hetafe-Valensija i Atletiko Madrid-Almerija.

Izražavamo duboku zahvalnost na domaćinstvu naših igrača i igrača Hetafea, naročito Nemanje Maksimovića, koji se uvek stavlja na raspolaganje kada im je potrebna podrška. Pored igrača, i treneri i direktori fudbalskog kluba Brodarac su pružili svoju podršku našim dečacima Ovo iskustvo dodatno jača veze između klubova, stvarajući plodno tlo za dalju uspešnu saradnju u svetu fudbala” – izjavio je za Hotsport Ratko Obradoviċ sportski direktor Brodarca.

15
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter