0
Fudbal

Pep Gvardiola (FOTO: Starsport)

MURINJO ‘PECNUO’ GVARDIOLU: ‘Nije da sam ljubomoran, ali naša stvarnost je drugačija!’

Objavljeno: 14.12.23 u 18:50

‘Svi želimo da probamo da unapredimo tim, da budemo bolji za drugu polusezonu.’

Nakon kupovine bogatih Šejka, Mančester siti ima skoro pa neograničen budžet i može da priušti bilo kog igrača nezavisno od cene. Sa druge strane imao timove koji se jedva bore za egzistenciju ili nemaju dovoljno velikih sredstava da bi mogli da priušte neka zvučna i bombastična pojačanja. 

Građani’ su na primer za Kevina Filipsa platili čak 80 miliona evra, a Pep Gvardiola je izjavio kako bi mogao da ode u januaru. Aktuleni prvak Evrope je sinoć protiv Crvene zvezde bukvalno izveo drugi tim koji je takođe jak i skup. Upravo je o tim razlikama pričao i strateg Rome, Žoze Murinjo.

-Nije da sam ljubomoran, ali Mančester siti je platio 80 miliona evra za Kalvina Filipsa i sada je Pep Gvardiola rekao da bi bilo bolje za njega da ode u januaru. Dakle, on će otići i oni će dovesti nekog drugog – naveo je Portugalac.

Istakao je da je njihova stvarnost drugačija.

-Naša stvarnost je drugačija. Želeli bismo jednog, dva, tri ili četiri nova igrača. Tijago takođe. Vlasnici isto. Svi želimo da probamo da unapredimo tim, da budemo bolji za drugu polusezonu. Međutim, nije nam lako to da uradimo. Iskreno, u januaru ako dovedemo defanzivca, radovaću se. Ako me pitate da li bih želeo više od toga, želeo bih – poručio je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter