2
Evrokupovi

FOTO: Starsport.rs

FENJER ZA BAHAROVU ZVEZDU: Šampion Srbije je zvanično najgori tim u Ligi šampiona!

Objavljeno: 14.12.23 u 10:12

Mnogo toga nije funkcionisalo ove sezone

Crvena zvezda završila je svoje učešće u grupnoj fazi Lige šampiona sa porazom od prvaka Evrope, Mančester sitija, rezultatom 3:2.

Na taj način sa samo jednim osvojenim bodom iz šest mečeva, Zvezda se nalazi na začelju svih timova u elitnom rangu evropskog fudbala, što nije prošlo neprimećeno kod vernih navijača.

Debitant u Ligi šampiona, Antverpen, uspeo je da savlada Barselonu sa 3:2 i osvoji prve bodove, dok je Seltik bio uspešan protiv Fejnorda (2:1), završavajući takmičenje sa četiri boda.  Sevilja i Union Berlin okončali su svoje učešće sa po dva osvojena boda.

Fenjer je završio u rukama tima Baraka Bahara, a Crvena zvezda se istakla kao jedna od najgorih odbrana u takmičenju, primivši 15 golova. Ova situacija razočarala je navijače s obzirom na ulaganja tokom leta u tim i stručni štab izraelskog trenera.

Potezi rukovodstva kluba, poput paničnih kupovina kao što su Šerif Endiaje i Hvanga, nisu dali željene rezultate. Bahar, čiji je ugovor vredeo četiri miliona evra, možda neće dočekati kraj ugovora s obzirom na neuspehe u Ligi šampiona. Ostaće da se vidi kako će se situacija odvijati i kako će klub reagovati na neuspeh u evropskom takmičenju.

4
12

2 Komentara

  1. Da li je ikome jasno da je sve krenulo naopako dolaskom Endiaja i Đige ?Koliko god se trudili ova dvojica nisu igrači za Zvezdu kao sto ni Bahar nije trener.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter