0
Domaći fudbal

Siniša Dobrašinović (FOTO: Starsport)

DOBRAŠINOVIĆ SVESTAN INDIVIDUALNIH KVALITETA RADNIKA: ‘Nezgodni su kao tim!’

Objavljeno: 14.12.23 u 18:05

‘Želimo da se vratimo na pobednički kolosek’.

Ekspediciji Milana Milanovića sledi gostovanje kraj Jošanice protiv Novog Pazara sutra od 16 časova u okviru 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranici Siniše Dobrašinovića pokušaće da nastave pohod ka Evropi, a strateg ovog tim je istakao da očekuje veoma tešku utakmicu.

-Očekujem jako tešku utakmicu. Tako je ne samo zbog protivnika, nego i zbog vremenskih prilika. Igra Radnika je od dolaska trenera Milana Milanovića mnogo organizovanija – na rezultat. Bodovi su nam bitni ne samo zbog salda, već i sa psihiloškog aspekta. Želimo da se vratimo na pobednički kolosek – jasan je.

Kao najboljeg pojedinca u Radnika izdvojio je Vuka Mitoševića.

-Po mom ukusu je Vuk Mitošević. Trebalo je da napravi bolju i veću karijeru. Ipak, tu je i dalje, opstaje u Mozzart Bet Superligi. Odličan je fudbaler, ali Radnik je više nezgodan kao tim – istakao je talentovani stručnjak.

Govorio je o igračkom kadru.

-Menjali smo podlogu, radili na prirodnoj, potom na veštačkoj travi. Sve te promene terena uticale su na neke povrede. Marko nam puno znači, ali nemamo ga. Moramo da nađemo neko drugo rešenje i izguramo još ova dva kola, pa da takmičenje u februaru nastavimo kompletni. Najpre da vidimo na kojem mestu ćemo da prezimimo, a planiraćemo na osnovu toga -naveo je Dobrašinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter