2
Fudbal

FOTO: Starsport

U ZVEZDI TRLJAJU RUKE: ‘Crveno-beli’ bi u januaru mogli da ostanu bez prekaljenog asa i dvojice omladinaca! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.23 u 17:10

Da li je ovo dobar potez?

Večeras na ‘Marakani’ gledaćemo okršaj nekadašnjeg i sadašnjeg evropskog prvaka od 21 čas u okviru šestog kola Lige šampiona.  Sigurno će fudbaleri Crvene zvezde Mančester sitija pružiti odličnu partiju, a izabranici Pepa Gvardiola jure maksimalan učinak u grupi, dok ‘crveno-beli’ igraju za častan oproštaj od Evrope. 

Sigurno će Baraka Bahar u nekom momentu utakmice pustiti mlade snage kao što su Jovan Mijatović Kosta Nedeljković da pokažu svoj raksošni talenat protiv engleskog kluba. To bi verovatno bio i jedan od poslednjih mečeva za ovaj dvojac, pošto kako Meridian Sport saznaje januara bi mogli da promene sredinu. 

FOTO: Starsport

Sjajni Mijatović se dovodio u vezu sa Juventusom, Zenitom Fejnordom, a najveće šanse su da pojača holandskog giganta, a to je danas i preneo tamošnji ‘1908′,Zvezda bi inskasirala oko pet miliona evra i 10 odsto od svake sledeće prodaje. Što se tiče Koste Nedeljkovića on bi vrlo verovatno trebao da se pridruži srpskog koloniji u Austriji. 

FOTO: Starsport

Za mladog Nedeljkovića je zainteresovan Red Bul Salzburg u kome već igraju Strahinja Pavlović, Aleksa Terzić Petar Ratkov. Osim njih, Ljutice Bogdana bi moga napustiti i Osman Bukari koji je najbliži tome, a najverovatnije će pojačati redove  Spartaka  iz Moskve.

FOTO: Starsport

Ponovo se srpski klubovi lako odriču svojih talenata, umesto da politika bazira upravo na tim omladincima koji će kroz neki period stasati u prekaljene asove. Takođe i Partizan se odrekao jednog, a to je Matija Popović koji će od januara postati član Milana. 

2
33

2 Komentara

  1. Talente prodajemo a dovodimo antitalente i to uz veliki novac. U Zvezdi je višak Barak Bahar Terzić Mrkela i Marin sve u paketu poslati u Izrael bez prava povratka. Nemože Mijatović i Nedeljković začepiti rupe u dzepovima tih ljudi. Bruka od fudbala.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter