0
Fudbal

FOTO: Starsport

TSC U PAKLU PIREJA MOŽE DO ISTORIJE: Topolčani imaju priliku da obezbede evropsko proleće!

Objavljeno: 13.12.23 u 14:20

Ovo bi bio fantastičan uspeh.

Fudbaleri TSC-a sutra od 21 čas gostuju Olimpijakosu u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Četa Žarka Lazetića ima veliku šansu da trijumfom nad grčkim gigantom obezbedi nokaut fazu Lige Konferencija što bi bio izuzetan podvig vicešampiona  Srbije.

Srpski klubovi su do sada ostvarili svega dva boda u Evropi što je veoma poražavajuće, tim iz Bačke Topole ukoliko pobedi, biće to prvi trijumf naših timova u evropskim takmičenjima ove sezone. Takođe, za TSC bi ovo bila senzacija pošto im je ovo debitanski nastup u nekom kontinetalnom takmičenju, pa bi eventualno prezimljavanje u Evropi bio veliki uspeh.

U prvom susrtu ova dva tima bilo je 2:2 u Bačkoj Topoli, tako da to ide na ruku izabranicima Žarka Lazetića. Jedno je sigurno, a to je da ova ekipa igra možda i najbolji fudbal u Srbiji i da su pokazali možda i najviše od svih naših klubova u Evropi. 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter