0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

REMI OMLADINACA ZVEZDE I SITIJA: Meč obeležila egzekucija Jovana Šljivića! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.23 u 15:53

Odlično izdanje.

Omladinci Crvene zvezde dočekali su vršanjake Mančester sitija u okviru poslednjeg kola Lige šampiona za mlade. Izabranici  Nenada Milijaša remizirali su sa engleskim timom, ali su pružili sjajnu partiju. ‘Crveno-beli’ poveli su pogotkom Jovana Šljivića koji bio pravo remek delu na kojem bi pozavideli i prekaljeni fudbalski asovi. 

Naime, on je u 20. minutu rešio da oproba svoj šut sa distance, opalio i poslao loptu u rašlje, a cuvar mreže ‘Građana’ je paradom ulepšao ovu egzekuciju. Nastavio je srpski predstavnik sa konstantnim presinog, ali je Siti došao do izjednačenja u 36. minutu preko  Eštona Muira, ali je domaćin preko Andrije Maksimovića vratio prednost u 41. minutu.

Pokušavali su igrači Crvene zvezde da održe prednost u drugom delu, ali je Siti pojačao tempo i preuzeo incijativu, a to je isplatilo i preko Ruperta stigli do novog izjednačenja i kasnije ispostaviće se tačka na susret i konačnih 2:2.

7
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter