1
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILIJAŠ NAKON REMIJA SA SITIJEM: ‘Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim Crvene zvezde!’

Objavljeno: 13.12.23 u 17:30

 ‘Ovo je svakako nešto najbolje što omladinski fudbal donosi.’

Omladinci Crvene zvezde pokazali su svoj raskošan talenat protiv Mančester sitija i remizirali 2:2 u okviru poslednjeg kola Lige šampiona. Mogli su ‘crveno-beli’ do pobede, a meč je obeležila sjajna egzekucija Jovana Šljivića u 20. minutu kada domaće doveo u prednost. 

Nažalost nisu uspeli da sačuvaju 2:1, pošto su ‘Građani’ dodali gas u drugom delu i uspeli da dođu do egala. Trener ovih talentovanih momaka, Nenad Milijaš je posle utakmice rekao da je ovo bila lepa utakmicu za ovu decu i da je velika šteta što nisu pobedili.

-Lepa utakmica za ovu decu i zaista mi je žao što nisu pobedili, jer su zaista dali sve od sebe. Imali smo dosta prilika… Mančester Siti je najkvalitetnija ekipa u grupi, pokazali su to na svim utakmicama, ali svaka čast mojim igračima koji su dali sve od sebe i idu na zasluženi odmor – jasan je.

Dodao je da mu je drago za golove Maksimovića Šljivića.

– Drago mi je što su Šljivić i Maksimović postigli golove. Prelepi pogoci i sigurno će se dugo pričati o njima. Šteta stvarno što nismo pobedili, ali moramo da naučimo iz toga. Ovo je svakako nešto najbolje što omladinski fudbal donosi. Dosta igrača ima kvalitet da ima na tom nivou, i to mi  treba – istakao je nekadašnji kapiten Zvezde.

Cilj je da se formiraju što više igrača za prvi tim.

-Ne opterećujem se mestom na tabeli, nego time kako dečaci igraju i napreduju. Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim Crvene zvezde. Ima još mnogo utakmica pred nama, a što se tiče igre, na pravi način smo završili polusezonu i postajemo sve bolji tim – poručio je Milijaš.

1
0

1 Komentara

  1. Hoćeš reći za prodaju ? Vama treba oduzeti Zvezdu i potjerati vas odatle naročito Terzića i Mrkelu dvojicu švercera konjima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter