2
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

(POLUVREME) SITI VODI PROTIV ZVEZDE: Hamilton doveo ‘Građane’ u prednost iz prvog šuta na gol! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.23 u 19:32

Duel bez većih uzbuđenja.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su Mančester siti večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić u okviru šestog kola Lige šampiona. Ušli su ‘crveno-beli’ hrabro u ovaj susret, ali je ipak presudio kvalitet aktuelnog prvaka Evrope koji je na odmor otišao sa golom prednosti (1:0), a jedini strelac bio je Hamilton u 19. minutu.

PRVO POLUVREME:

Ušla su ‘crveno-beli’ hrabro u ovaj susret bez nekog respekta prema protivniku, ali je engleski tim imao veći posed lopte i igrali bez većeg rizika. Pokušavali su izabranici Baraka Bahara da dođu do gola Sitija, pritisakli zadnju liniju gostiju, ali su defanzivci prvaka Evrope bili na visini zadatka.

Građani’ su došli do vođstva iz prvog šuta u 19. minutu kada je Levis koji je bio na ivici kazennog prostora proigrao Hamiltona na desnoj strani, šutirao iznad Glazera i doveo svoj tim do prednosti. 

Imala je Crvena zvezda odličnu priliku preko mladog Koste Nedeljkovića u 26. minutu kada je ušao u šesnaesterac na desnoj strani, zalomio Griliša, a onda šutirao, ali je bio nedeovoljno precizan. Uglavnom mirna utakmica bez nekih većih iznenađenja i ulgavnom kontrolom igre od strane Mančester sitija.

Pokušavao je srpski šampion sa pritiskom na zadnju liniju ‘Građana’, ali su oni bili na visokom niovu i nisu dozvoljavali domaćinu da naprave nešto konkretnije. U prvom delu osim pogotka Hamiltona i šanse Nedeljkovića nije bilo većih uzbuđenja. Igra se uglavnom svodila na pritisak domaćina na zadnju liniju gostiju, ali bez većih uspeha, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:0 za Siti.

0
0

2 Komentara

  1. Kako bi bilo da nas neko vise oslobodi ovog Bahara!Izveo tim sa 8 obrambenih igraca i jos na sve rts komentator priča o ofanzivnoj postavci? Ja od ofanzivni tu vidim Šerifa sa dve leve noge,Olajinku na mjestu beka i Bukaria i niko tu vise nema iz gornjeg dijela ekipe sve defanzivci !

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter