0
Evroliga
Kemba Voker

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOKER BRUTALNO ISKREN: Bivši NBA Ol-star otkrio zbog čega se odmetnuo u Evropu!

Objavljeno: 12.12.23 u 18:11

Videćemo kako će izgledati nastavak sezone za njega

Bivši NBA Ol-star igrač Kemba Voker započeo je novo poglavlje u svojoj karijeri prelaskom u evropski košarkaški svet, potpisavši ugovor sa Monakom. Tokom nedavnog intervjua, Voker je podelio svoje utiske o tranziciji sa NBA na Evroligu.

Voker je izrazio duboku zahvalnost svojim saigračima u ekipi Monaka za pruženu podršku i pomoć u procesu prilagođavanja na evropski način igre. Naglasio je važnost timskog duha i podelio entuzijazam zbog pozitivnog okruženja koje je pronašao među novim saigračima.

Želeo sam da doživim novo iskustvo i pokušam da iskusim svet. Zaista sam se lako prilagodio. Saigrači su me dočekali raširenih ruku i odnosili se prema meni sa puno poštovanja. Privikavanje je bilo veoma lako„, rekao je Voker za „Eurohoops“, a potom nastavio:

Kao neko ko dolazi iz SAD-a i prvi put je ovde već duže vreme. Sve što možete da tražite, jeste dobrodošlica na pravi način. I to je ono što veoma cenim kod saigrača. Ovi momci su jedni od najboljih saigrača koje sam ikada imao. Neverovatni su, volim svaki dan da provodim sa njima. Oni ga čine zabavnim.

Mnogi su se pitali kako će se uklopiti sa Majkom Džejmsom, koji je lider ekipe Monaka već duže vreme, ali Kemba je imao samo pozitivne reči o sunarodniku.

Zaista ga je zabavno gledati i meni je dosta olakšao, svi momci su sjajni„, zaključio je Voker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter