0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKO PRIZNANJE ZA NEDOVIĆA: Nemanja ispred dva Hrvata, proglašen za MVP 11. kola ABA lige (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.23 u 11:48

Nedović je imao najveći broj indeksnih poena među igračima u 11. kolu.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 11. kola ABA lige.

On je u ovog ponedeljaka predvodio Zvezdu do pobede protiv Mege (98:88) sa 23 poena, šest skokova i šest asistencija, za manje od 31 minuta na terenu, uz indeks od 32 poena.

Kako je objavljeno na sajtu regionalnog takmičenja, Nedović je imao najveći broj indeksnih poena među igračima u 11. kolu.

Najbolji strelac 11. kola bio je košarkaš Borca Ronaldo Segu sa 28 poena, dok je najviše skokova – 11 imao Uroš Plavšić iz Mege.

Sa po sedam asistencija najbolji su bili Luka Božić iz Zadra, Jaka Blažič iz Cedevita Olimpije, Ostin Luk iz FMP-a, Jan Špan iz Krke i Stefan Mudi iz Igokee.

Osmorica igrača imala su po tri ukradene lopte, među kojima su Pi Džej Doužer iz Partizana i Karlo Matković iz Cedevita Olimpije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter