0
Evrokupovi

FOTO: @RCLens/X

SEVILJA OSTALA BEZ „SVOJE“ LIGE EVROPE: Arsenalovi rezervist remizirili sa Lansom!

Objavljeno: 12.12.23 u 21:22

Ovim rezultatima, Arsenal i PSV obezbedili su prolaz u nokaut fazu Lige šampiona iz Grupe B

Poslednje kolo Lige šampiona donelo je zanimljive utakmice, a u fokusu su bile ekipe iz Grupe B. Lans je iznenadio Sevilju pobedom od 2:1. Iako je Sevilja bila favorit, Lans je odigrao hrabro i zasluženo došao do tri boda.

Frankovski i Fulđini bili su strelci za domaćina, dok je Ramos imao priliku za izjednačenje, ali je njegov penal odbranio Samba. U drugom meču, PSV i Arsenal su odigrali 1:1. Unprkos tome što su obe ekipe već bile sigurne za prolaz, susret je bio zanimljiv. Nketija je doneo prednost Arsenalu, dok je Vertesen izjednačio rezultat.

Ovim rezultatima, Arsenal i PSV obezbedili su prolaz u nokaut fazu Lige šampiona iz Grupe B. Sevilja, iako je imala velika očekivanja, nije uspela proći dalje. Lans je pokazao da niži rang takmičenja ne mora nužno značiti i slabiji kvalitet, a njihova pobeda nad Seviljom bila je svakako iznenađujuća.

Sada sledi dalje planiranje i priprema za narednu fazu takmičenja, dok će Sevilja analizirati svoje performanse i razmotriti šta je krenulo po zlu. Arsenal i PSV će, s druge strane, pokušati zadržati ovaj pozitivan momentum kako bi ostvarili što bolje rezultate u nokaut fazi.

Grupa A
21.00 Kopenhagen – Galatasaraj
21.00 Mančester junajted – Bajern Minhen

Grupa B
Lans – Sevilja 2:1 (0:0)
Frankovski 63p, Fuđini 90+5 – Ramos 80p
PSVArsenal 1:1 (0:1)
Vertesen 50 – Nketija 42

Grupa C
21.00 NapoliBraga
21.00 Union BerlinReal Madrid

Grupa D
21.00 Inter Real Sosijedad
21.00 SalcburgBenfika

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter