0
Evrokupovi

FOTO: @@realmadrid/X

REAL NEPOGREŠIV U LIGI ŠAMPIONA: Union ozbiljno namučio Madriđane, Napoli pobedio za spas sezone (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.23 u 23:47

Svoje ovosezonske rasplete u Ligi šampiona su dobile i grupe C i D.

U poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, Napoli je savladao Bragu rezultatom 2:0, ostvarivši treću pobedu u ovoj fazi takmičenja.

Iako je Braga morala da pobedi Napoli sa barem dva gola razlike kako bi se plasirala dalje, Napoli je rutinski kontrolisao meč i obezbedio pobedu.

U drugom meču, Real Madrid je ostvario preokret protiv Union Berlina, pobedivši rezultatom 3:2.

Nakon što je Kevin Voland doneo prednost Unionu u nadoknadi prvog poluvremena, Hose Luiz Rodriguez je postigao dva gola za preokret u drugom poluvremenu. Aksel Kral je doneo izjednačenje Unionu u 85. minutu, ali je Dani Ceballos postigao gol u 90. minutu, osiguravši pobedu za Real Madrid.

 

Ovim rezultatima, Real Madrid je završio grupnu fazu sa šest pobeda iz šest utakmica, osiguravši prvo mesto u grupi. Braga, s druge strane, nije uspela da se plasira u nokaut fazu, dok je Napoli zauzeo drugo mesto u grupi.

Standings provided by Sofascore

Anhel Di Marija je postigao izuzetan gol direktno iz kornera u utakmici Lige šampiona protiv Salcburga. U 32. minutu meča, Di Marija je izveo korner, ciljao prvi ugao gola, ali lopta je prošla, uključujući i nameru defanzivca Otamendija, i završila u mreži domaćeg golmana Šlagera. . Di Marija je potvrdio svoj uticaj u meču pridodavši sebi i asistenciju  za drugi gol koji je postigao Rafa Silva, čime su Benfika stekla prednost od 2:0 pred kraj prvog poluvremena.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter