0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBayern

POSLEDNJA NADA ZA CRVENE ĐAVOLE: Hari Kejn se vraća na Teatar snova!

Objavljeno: 12.12.23 u 15:39

Nakon sramnog poraza u Frankfurtu, fudbaleri Bajerna stižu na Ostrvo, gde gostuju Crvenim đavolima.

Ajntraht je tokom vikenda smestio čak pet golova u mrežu Bavaraca, a jedini gol za aktuelnog šampiona Nemačke je postigao Kimih u 44. minutu. Ovo je jedan od najtežih poraza Bajerna u 21. veku, pa Tuhel sada zahteva reakciju od svojih igrača.

 

Sa druge strane, situacija u Mančester junajtedu je poprilično nategnuta. Crveni đavoli su proteklog vikenda na svom terenu poraženi sa 3:0 od strane Bornmuta, što je drugi poraz u poslednje tri utakmice domaćeg šampionata, ali tu nije kraj mukama Ten Hagove ekipe. Nakon pet odigranih utakmica u okviru grupne faze Lige šampiona, Mančester junajted je osvojio svega 4 boda, sa nezavidnom gol-razlikom 12:14. Junajted je uspeo samo na jednom meču grupne faze da primi manje od 3 gola u pobedi nad Kopenhagenom u 3. kolu Lige šampiona. Nakon toga je usledio revanš koji su Danci rešili sa 4:3 u svoju korist, da bi u prošlom kolu Đavoli odigrali 3:3 protiv Galatasaraja.

 

Večeras od 21 čas Junajted dočekuje Bajern u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona. Ovo je poslednja prilika za Đavole da se ukrcaju na voz koji ih ostavlja u Evropi, pa su uzbuđenja zagarantovana, a kako bi još više uživali u najboljem evropskom fudbalu, kladionica AdmiralBet je spremila promociju Šampionski prelaz koja donosi sjajnih 50.000 freebeta igraču koji pogodi najveću kvotu igrajući samo prelaze na mečevima Lige šampiona. Pre dve nedelje se jedan Vlada odigrao prelaze na svih 16 utakmica 5. kola Lige šampiona, pogodivši neverovatnu kvotu koja iznosi 47.502 i na taj način postao prvi šampion prelaza u AdmiralBetu.

 

Mislite da možete kao Vlada? Pogledajte ponudu, odigrajte prelaze i naplatite svoje poznavanje elitnog evropskog fudbala, a nisu zaboravljene ni Liga Evrope i Liga konferencija, za koje je osmišljena promocija Goleador, u kojoj ćete navijati za pune mreže i još jednu nagradu od 50.000 dinara, a tu su i jake kvote za vodeće evropske lige koje donose brze dobitke. Pored toga, aktuelan je i promo kod EVROPA koji sa sobom povlači 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu svakog dana kada se igraju evro takmičenja.

 

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter