0
Fudbal

(191023) -- BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) -- PSG's Kylian Mbappe celebrates a score during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

NIŠTA NA SVETU NIJE KAO FUDBAL: Slavlje igrača niželigaša kada su saznali sa kim igraju u narednoj fazi! (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.23 u 12:39

Ovo samo fudbal može.

Fudbaleri PSŽ-a su vrlo verovatno najbolji, a definitivno najskuplji sastav u čitavoj Francuskoj, a u Kupu te zemlje će im rival biti US Revel, šestoligaš, pa će tako Sveci imati neobično iskustvo u tom takmičenju.

Pratili su igrači i stručni štab Revela izvlačenje parova treće runde, a očigledno da su im se želje ostvarile, jer je nakon što su čuli da se u narednoj rundi takmičenja sastaju sa aktuelnim šampionom te zemlje.

 

Inače šestoligaš je do sada izbacivao takođe u prve dve runde klubove nešto slabijeg renomea, a gotovo sigurno da će većem delu rostera Revela meč sa Parizom biti praktično hajlajt karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter