1
Evroliga

Kemba Walker, #15 of AS Monaco celebrates during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOLKER UPOREDIO ATMOSFERU VEČITIH: „Rekli su mi sačekaj tek meč sa Partizanom, bili su u pravu“ (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.23 u 20:53

Američki košarkaš je imao  priliku da oseti atmosferu na mečevima protiv oba tima u Beogradu

Kemba Voker, zvučno pojačanje koje je prošlog leta stiglo u Evropu, podelilo je svoje utiske o navijačima dva srpska košarkaška tima – Crvene zvezde i Partizana.

Američki košarkaš, čija je karijera bila zapažena u NBA ligi pre nego što je prešao u evropsko takmičenje i pridružio se Monaku, imao je priliku da oseti atmosferu na mečevima protiv oba tima u Beogradu.

Izneo je svoje dojmove o strastvenosti i energiji navijača oba kluba u srpskoj prestonici:

Bio sam uzbuđen zbog debija pred Zvezdinim navijačima, ali su mi svi govorili da ako mislim da je to “ludo”, da tek sačekam meč sa Partizanom. Bili su u pravu. To je bilo neverovatno – rekao je Kemba Voker.

110
14

1 Komentara

  1. Treba kanalisati i razvijati strasti kod oba tima vecitih… Nazalost za tako nesto potreban je strucan rad i multifunkcionalnost profesija, a takve novinare mi nemamo… Sve je u rukama politike i mafije. Zlo je da izmedju vecitih nema saradnje,a da za njihove uspehe uglavnom se ruke pobednika podizu politicarima, koji to takodje nisu… Za njih gresimo isto kao i kad za kriminalca kazemo BIZNISMEN…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter