0
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

Serbia's Dusan Tadic and Aleksandar Mitrovic celebrates during Group G UEFA EURO 2024 qualifications football match between Serbia and Montenegro in Belgrade, Serbia, on Oct. 17, 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

ISPUNJENA ŽELJA VEĆINE SRPSKOG NARODA: Otkrivamo kako će izgledati prva garnitura dresova Orlova na EP u Nemačkoj!

Objavljeno: 12.12.23 u 17:20

Dugo nismo videli ovakvu kombinaciju

Fudbalska reprezentacija Srbije izlazi na teren Evropskog prvenstva 2024. godine u dresovima kompanije Puma, iako je nemački proizvođač sportske opreme najavio prekid saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) nakon isteka ugovora krajem 2024. godine.

Prema saopštenju iz Pume, iako će ugovor biti okončan, reprezentacija će i dalje koristiti Pumine dresove tokom EP 2024, s obzirom da aktuelni ugovor ističe tek poslednjeg dana sledeće godine. FSS je već dizajnirao dva kompleta opreme za ovaj prestižni turnir.

Prva garnitura će sadržavati crveni dres, plavi šorts i bele štucne, dok će druga garnitura biti kompletno bela. Očekuje se da će obe garniture biti svečano predstavljene u aprilu naredne godine.

Reprezentacija Srbije će se takmičiti u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a svoje mečeve će igrati u gradovima Minhenu i Gelzenkirhenu. Orlovi su nedavno pronašli bazu za pripreme u Augzburgu i sa nestrpljenjem se očekuje njihov nastup na Evropskom prvenstvu.

107
19

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter