0
Evrokupovi

FOTO: Starsport.rs

GVARDIOLA PRED OKRŠAJ SA ZVEZDOM SE DOTAKAO I MIHE: „Igramo protiv šampiona Evrope, klub koji je dao mnoge legende poput Mihajlovića“

Objavljeno: 12.12.23 u 20:14

Gvardiola takođe očekuje dobru atmosferu na „Marakani“

Menadžer Mančester sitija – Pep Gvardiola, obraća se javnosti pred meč 6. kola Lige šampiona, koji će njegovi izabranici odigrati sutra od 18.45 protiv Crvene zvezde na „Marakani“.

„Građani“ su branioci trofeja i njihov cilj je osvajanje elitnog takmičenja. prolaz iz grupe G su već obezbedili kao prvoplasirani, tako da ovu utakmicu mirno iščekuju. Ipak, motiva im ne fali, jer imaju priliku da ne izgube ni jedan jedini bod.

Pešić je doneo Bajernu prvi trofej u Evropi u košarci. Bili smo u kontaktu, sad više nismo. Ako gleda ovo, želim da ga pozdravim i poželim mu sreću, i njegovom sinu i njemu. Znam da je ostvario veliki rezultat na Mundobasketu, već je ostario, ali i dalje mu ne fali energije, viče na igrače. Stvarno je veliki trener, velike stvari je uradio sa mnogim klubovima.

Prilagodićemo se sledeće sezone novom formatu Lige šampiona. Ne znam kakav će biti novi format. Što se atmosfere na „Marakani“ tiče, očekujem dobru atmosferu. Mnogo je lepše nego kad je prazan stadion. Pre mnogo godina sam dolazio ovde i stvarno je bilo mnogo lepo. Očekujem i sad lepu atmosferu.

Nećemo imati vremena da idemo na muziku i ples odmah posle utakmice. moraćemo da se vratimo u Mančester. Možda ću na leto imati vremena da dođem u Beograd.

Nema eksperimentisanja, zamenićemo neke igrače, dobiće minutažu neki koji su manje igrali do sada. ali nema eksperimentisanja.

Moraću da promenim nešto u veznom redu, jer mi fale neki igrači. Moraćemo da se adaptiramo na novu situaciju. Izgubili smo jednu utakmicu u poslednjih šest, sedam, nije to velika propast. Uglavnom smo dobro igrali, a to je ono što želimo. Navikli smo sebe i navijače na pobede, a to je suština. Neću da nam pobede budu samar. Spremni smo za sutra i pokušaćemo da pobedimo ovaj klub. Ovo je institucija, a mi hoćemo da je pobedimo. Pritisak je uvek prisutan. Ovo je poslednja utakmica u grupi, moramo biti u stanju da pobedimo.

Naravno da volim da Kevin de Brujne igra, on je odličan igrač, potreban nam je. Ipak, još se nije oporavio i moramo da se snađemo bez njega. Srećan sam kako igramo. moglo bi da bude i bolje. Moglo bi da bude i gore. Analiziramo, gledamo šta možemo da poboljšamo. Menadžerov posao je da drži tim,

Igramo protiv velikog kluba koji je osvojio Ligu šampiona. Imao je fantastične igrače, Siniša Mihajlović i ostali. Srećni smo što smo ovde da branimo naš prestiž. Hoćemo da završimo ono što smo započeli u Ligi šampiona.

Nijedan engleski tim nije uspeo da ostvari šest pobeda u grupi. Hoćemo mi da pokušamo da pobedimo i budemo prvi u tome, ali ne znam hoćemo li uspeti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

Standings provided by Sofascore
6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter