0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR OTVORIO DUŠU: „Na meču sa Sitijem ću imati važnog gosta, bio je kidnapovan 52 dana!“ (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.23 u 17:50

Još jedna tužna priča o ratu

Uoči susreta između Crvene zvezde i aktuelnog šampiona Evrope, Mančester sitija, trener Crvene zvezde, Barak Bahar, održao je konferenciju za medije na Marakani.

Bahar je izrazio uzbuđenje zbog utakmice i najavio posebnog gosta, Ejtana Jahalomija, koji će prisustvovati meču sa majkom i sestrom.

Uzbuđeni smo zbog utakmice, igramo protiv najboljeg tima na svetu. Sutra ću na meču imati posebnog gosta. U pitanju je Ejtan Jahalomi koji je bio kidnapovan od strane Hamasa 52 dana i na meč će doći sa majkom i sestrom, ali ne sa ocem jer je i on dalje zatvoren. On je veliki navijač Mančester sitija i dogovorili smo se da nećemo da obraćamo pažnju na to – rekao je Bahar koji se osvrnuo na samu utakmicu:

Nadamo se da ćemo uzeti neke bodove. Igrali smo dobro na dosta utakmica, trebalo je u Bernu da dobijemo, promašivali smo, nadam se da je sad došlo vreme da igramo dobro i pobeđujemo. Želimo dobro da završimo grupnu fazu i to ćemo pokušati da uradimo sutra. Znamo da Siti neće doći sa najjačim timom, ali i dalje imaju vrlo ozbiljne igrače. Mi ćemo pokušpati da dobijemo ovaj meč jer je naša poslednja utakmica.

Na pitanje da li će možda viditi Pepa Gvardiolu na vino, Bahar je rekao:

Sad se koncentrišemo na utakmicu, a posle meča ćemo da vidimo šta će da se dogodi.

Osvrnuo se i na podršku navijača.

Oni stalno dolaze na stadion i navijaju sjajno, gde god da igramo. Stadion će biti pun, imaćemo podršku i nadam se da će nam to pomoći da ostvarimo dobar rezultat.

Upitan je Bahar i o potencijalnoj promeni formacije za duel sa Građanima.

Ne mogu sada da vam, kažem kako ću igrati, pripremićemo se za tešku utakmicu, ali želimo da igramo našu igru, da pravimo šanse i da se koncentrišemo mnogo više u odbrani. Osećam da smo sada bolji tim i u odbrani. Važno je za nas da se dobro branimo jer igramo protiv kvalitetnog tima. Svi zajedno moramo id a se branimo i da napadamo.

Pored Bahara, na konferenciji je bio i defanzivac Uroš Spajić.

Veliko i novo iskustvo, Siti je najbolja ekipa na svetu. To je satisfakcija za sve nas. Nažalost, šteta je što neće biti takmičarskog značaja. Opet, biće na planu samopouzdanja, daćemo maksimum da obradujemo navijače. Poseban motiv imam kada igram za Zvezdu, to je drugačije nego bilo gde, osećam navijače i sve. Liga šampiona je posebno, krivo mi je što sam bio u tunelu i nisam video svetlo, mučio sam se sa nogom i nisam bio što je trebalo. Ne mogu nikog drugog ne mogu da krivim. Nisam odustajao, radio sam i vraćam se, iako nisam 100 odsto spreman, ali jesam na zadovoljavajućem. Srećan sam što sam ponovo na terenu i da nisam samo puki posmatrač – jasan je Spajić.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter