1
Evrokupovi

Crvena Zvezda vs Young Boys, UEFA Champions League, Group G football match in Belgrade, Serbia on Oct. 3. 2023. (photo by David Damnjanovic/STARSPORT)

ZVEZDA PUŠTA DODATNE KARTE ZA SEVERNU TRIBINU: Evo koliko je cena ulaznica na meč sa prvakom Evrope!

Objavljeno: 11.12.23 u 14:43

I dalje se ne zna kakva će biti poseta u sredu.

Crveno-beli u sredu ugostiće Građane, aktuelnog prvaka Evrope, na svom stadionu, a meč je zakazan za nešto raniji termin, od 18.45 časova.

Klub iz Ljutice Bogdana pustio je novi kontigent karata, isključivo za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3.500 dinara. Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedeljak i utorak, 11. i 12. decembra od 10 do 17 časova na šalterima najvećeg srpskog stadiona.

 

„Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica“, stoji u saopštenju crveno-belih na zvaničnom portalu.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter