0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

VEČITI NA ZATVARANjU 11. KOLA ABA LIGE: Zvezda gostuje Megi, dok Partizan dočekuje SC Derbi!

Objavljeno: 11.12.23 u 14:29

 

Oba večita rivala iza sebe imaju nedelju u kojoj su odigrali duplo kolo Evrolige. Jedna ekipa je ostvarila dve pobede i odbranila domaći teren, dok je druga beogradska ekipa nastavila svoju seriju poraza. Nakon 13 kola Partizan ima skor 7-6 i nalazi se na 5. mestu, dok Crvena zvezda zauzima 16. poziciju na tabeli sa skorom 4-9, bez pobede u gostima u Evroligi ove sezone.

 

Kad je reč o domaćem šampionatu, Crveno-beli imaju samo jedan poraz, i to sa večitog derbija, a trenutno se nalaze na 2. mestu, uz utakmicu manje od Igokee. Uprkos pobede u večitom derbiju, Crno-beli su zabeležili 3 poraza na 10 utakmica u AdmiralBet ABA ligi, što ih je dovilo na 5. poziciju. Danas će ove dve ekipe zatvoriti 11. kolo regionalne lige, a prvi na teren izlaze košarkaši Crvene zvezde, koji gostuju Megi u beogradskom derbiju, sa početkom od 18 časova.

 

Dva sata kasnije, od 20 časova, Partizan će dočekati Studentski centar, ekipu koja ih je porazila dva puta na poslednja četiri međusobna duela. Interesantno je da su su upravo SC Derbi i Mega sastali u prošlom kolu AdmiralBet ABA lige, a uspešniji su bili Studenti, koji su slavili sa 89:82 u Morači.

 

Biće od krucijalne važnosti da oba večita rivala upišu pobede danas, kako bi u dobrom raspoloženju dočekali mečeve 14. kola Evrolige, koje obe ekipe igraju u četvrtak. Kako bi održali dobar ritam uoči duela sa Albom, odnosno Žalgirisa, treneri Sferopulos i Obradović će morati da se pozabave minutažom i rotacijom određenih igrača iz svog sastave, a dobitna petorka će biti nagrađena od strane generalnog sponzora takmičenja, kompanije AdmiralBet.

 

Naime, na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani učinci za pet ili više abaligaških igrača, AdmiralBet svojim igračima poklanja 20% freebeta od visine uplate. Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svima onima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i može se kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon toga, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah, a igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 

Da li će Topić postići više od 17,5 poena protiv svog matičnog kluba? Može li Gidraitis da nastavi da podiže formu i prebaci 10,5 poena? Hoće li Anđušić pružiti još jednu dobru partiju u regionalnom prvenstvu ili će Dokins i Kamenjaš uspeti da ponove partije iz finala ABA Superkupa? Pogeldajte ponudu za igrače, kao i brojne realne specijale koje je spremio AdmiralBet i naplatite svoje poznavanje najbolje košarke u regionu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter