0
Fudbal

from left (TOP) Sara Pavlovic Dejana Stefanovic Andjela Frajtovic Nevena Damnjanovic Milica Kostic Violeta Slovic (TOP) Milica Mijatovic Emilija Petrovic Tijana Filipovic Allegra Poljak Jovana Damnjanovic Fudbal-FIFA Women's World Cup Qualifier-Srbija v Nemacka Stara Pazova, 12.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SRBIJA TRAŽI VIZU ZA A DIVIZIJU: Naše fudbalerke igraju protiv Islanđanki za baraž u Ligi nacija!

Objavljeno: 11.12.23 u 19:20

Nadamo se najboljem

Fudbalske reprezentacije žena Srbije i Islanda sastaće se u baražu za plasman u A Ligu nacija, odlučeno je žrebom u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu.

Srbija će biti domaćin prvog susreta, dok će revanš biti odigran na terenu Islanda. Utakmice su zakazane u terminima od 21. do 28. februara naredne godine.

Ovaj ključni dvomeč odrediće tim koji će se pridružiti A Ligi nacija, pružajući priliku reprezentacijama da se takmiče na najvišem evropskom nivou.

Pored duela Srbija – Island, ostali parovi baraža za plasman u A Ligu nacija uključuju Mađarsku protiv Belgije, Bosnu i Hercegovinu protiv Švedske, kao i Hrvatsku koja će se sastati sa Norveškom. Svi timovi će uložiti napore kako bi obezbedili prestižno mesto u A Ligi nacija, donoseći dodatni naboj i uzbuđenje ženskom fudbalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter