1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(POLUVREME) BEZ GOLOVA NA ČAIRU: Radnički pokazao zube Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 11.12.23 u 16:48

Domaćin hrabriji.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekali su Partizan u okviru 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na gradskom stadionu ‘Čair’ od 16 časova. Prvi deo završio bez pogodaka, a tim sa Čaira je pokazao zube ‘crno-belima’ koji nisu uspeli da nađu rešenje za bedem domaćina.

Prvo poluvreme:

Crno-beli’ su ušli sa dozom bojaznosti i opreznosti u ovaj susret, domaći tim je delovao borbenije i nisu dozvoljavali izabranicima  Igora Duljaja da tek tako nađu put do gola Rosića. Odličnu šansu imao je Pejović u 15. minutu kada je ivice kaznenog prostora opalio, ali je njegov šut blokiran od strane defanzivaca Partizana. 

Nakon kornera koji je usledio čuvar mreže ‘crno-belih’ se spetljao i lopta mu ispala iz ruke, a Bakić makazima pokušao da dovede svoj tim u vođstvo, ali je bio neprecizan i njego šut je otišao preko gola. Nišlije su bile konkretniji i bolji protivnik u prvom delu prvog poluvremena.

FOTO: Starsport

Partizan je imao sjajno priliku za pogodak u 29. minutu kada je nakon izvedenog prekida lopta došla do Kanutea koji je šutirao sa distance, ali je njegov šut otišao preko gola. Uspeli su gosti da se konsoliduju i preuzmu inicijativu, ali je bede Nišlija bio na visini zadatka i nebrojobjan.

U 39. minutu fudbaleri Radničkog su imali ponovo izvanrednu priliku za pogodak kada je Jovanović uputio centaršut, a Belaković  glavom šutirao u petercu, ali pravo do Jovanovića. U finišu prvog dela Natho je imao sjajnu šansu kada je šutirao sa distance, ali je Rosić sjajnom intervencijom sprečio pogodak.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter