0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanović

(POLUVREME) PARNI VALJAK MELJE STUDENTSKI CENTAR: Partizan na +21, prilika za mladog Drezgića!

Objavljeno: 11.12.23 u 20:46

Crno-beli igraju prelepu košarku pred 11.000 gledalaca u „Štark areni“

Košarkaši Partizana domaćini su timu Studentskog centra u poslednjem meču 11. kola ABA lige, rezultat posle prvog poluvremena je 53:32 u korist crno-belih.

Partizan je silovito otvorio meč serijom 12:0, sa četiri vezane trojke Ledeja, Ponjitke, Smaijaligića i ponovo Ponjitke, seriju crno-belih na kratko je prekinuo Mario Drežnjak šutom sa poludistance, ali Partizan nije spuštao nogu sa gasa, Nastavili su Ledej i Smajilagić su nastavali da zatrpvaju koš Studenata. Tako da su crno-beli otišli na minut odmara sa prednošću od 31:16.

Studentski centar je bolje otvorio drugu deonicu, mini serijom 3:0 preko Ivišića i Hadžibegovića, ali posle dva minuta igre crno-beli dolaze do poena trojkom Dožera koji anulira poene Derbija.  Obradović je dao priliku igračima koji nisu imali značajnije minuta u duplom kolu Evrolige, oni za sada itekako znaju da se oduže za pruženu šansu, pre svega Vukčević i Anđušić, da bi im se nešto kasnije pridružio standarno odlični Balša Koprivica koji je „krpio“ na obe strane terena. Partizan je imao +27 minut pre kraja prvog dela utakmice, ali gosti su uspeli da naprave mini seriju 6:0, i tako barem malo smanje ovu dvocifrenu razliku, i time se prvo poluvreme završilo x:x u korist Partizana.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter