0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanović

PARTIZAN SLAVIO PROTIV PODGORIČANA: Crno-beli se bez milosti osvetili Studentima za poraz u Superkupu!

Objavljeno: 11.12.23 u 21:49

Ostaje žal zbog povrede Ognjena Jaramaza 

Košarkaši Partizana dominirali su u 11. kolu ABA lige na svom terenu, ostvarivši ubedljivu pobedu nad ekipom Studentskog centra rezultatom 99:76.

Utakmica je započela sjajnim startom crno-belih pod vođstvom trenera Željka Obradovića, ostvarivši seriju od 12 uzastopnih poena u prvih nekoliko minuta. Prva četvrtina završena je visokom razlikom, Partizan sa 31 poenom, dok su Studenti zabeležili skromnih 13 poena.

U drugoj četvrtini, Partizan je nastavio da dominira, održavajući visok ritam igre i postižući poene iz različitih pozicija

. Na poluvremenu su crno-beli imali značajnu prednost, praktično su rešili pitanje pobednika već tada. Iako je ekipa Studentskog centra pokazala znake života e po otvaranju drugog poluvremena, Partizan je zadržao kontrolu nad igrom.

Ipak, do kraja treće četvrtine, Partizan je dozvolio protivniku da smanji zaostatak na 11 poena, što je izazvalo određenu neizvesnost u završnici. Dodatni izazov predstavljala je i povreda Ognjena Jaramaza. Međutim, crno-beli su uspeli da se ponovo odvoje i upušu veoma važnu pobedu. .

Standings provided by Sofascore
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter