6
Domaći fudbal

Fudbal-Prijateljska utakmica Friendly Match between Srbija U19 v Bosna & Herzegovina U19 Nikola Lazetic (C) Stara Pazova, 23.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NE RADUJU SE SAMO ZVEZDA I RADNIČKI PORAZU PARTIZANA: Funkcioner FSS-a objavio skandaloznu sliku posvećenu crno-belima! (FOTO)

Objavljeno: 11.12.23 u 21:18

Da se ne raduju samo fudbaleri Radničkog, kao i fudbaleri Crvene zvezde porazu crno-belih postarao se Nikola Lazetić

U okviru 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 16 časova na gradskom stadionu ‘Čair‘ u Nišu odmerili snage fudbaleri Radničkog i Partizana, gde su domaćini slavili 2:1 (0:0).

Izabranici Slavoljuba Đorđevića su od samog starta pokazali da nisu došli sa belom zastavicom kao protiv Crvene zvezde u Kupu, i uspeli su da odole napadima Partizana.

Gosti su kaznili promašaje protivnika preko Saldanje 53., ali se domaći nisu predavali, pa su došli do vođstva preko Petrova u 67. sa bele tačke i autogolom Ilića 73. minutu, a Nišlije slavile rezultatom 2:1, a Zvezdu vratili na čelo tabele.

Da se ne raduju samo fudbaleri Radničkog, kao i fudbaleri Crvene zvezde porazu crno-belih postarao se Nikola Lazetić, bivši fudbaler Zvezde a sada funkcioner FSS-a.

FOTO: Privatna arhiva
141
204

6 Komentara

    • Da Partizan izgubi onoliko utakmica koliko je dobio zbog sudija, bio bi maksimum deseti.
      Nisam gledao utakmicu u Nišu , ali izveštaji pokazuju kako je startovao Seničanin, i da je u Evropi dobio bi i crveni karton.

      1
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter