0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRAHIMOVIĆ PONOVO U MILANU: Evo kakva je funkcija Zlatana sada!

Objavljeno: 11.12.23 u 15:40

Novo poglavlje za Ibrakadabru.

Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan, gde će obavljati svoju praktično prvu nefudbalersku ulogu u karijeri.

„Izvršni saradnik“ i „senior savetnik vlasnika“ su otprilike „titule“ koje će Ibra poneti na San Siru, na koji se vratio šest meseci pošto je okačio kopačke o klin.

Moja ljubav prema Rosonerima nikad neće prestati. Prilika da budem deo budućnosti na smislen način je nešto o čemu sam mogao samo da sanjam. Zahvalan sam Džeriju Kardinaleu što me je pozvao da se vratim. Dugo sam razmišljao o prvim koracima svoje karijere posle fudbala, i nisam mogao biti uzbuđeniji što ću započeti ovo putovanje kao član RedBirda i Milana. Za mene i moju porodicu ovo je zaista povratak kući“, emotivna je Ibra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter