1
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Borac Cacak, ABA liga, Beograd, Srbija, 12.2.2023. foto: STARSPORT

CRNO-BELI IDU DESETKOVANI U KAUNAS: Obradović otkrio u kakvom je stanju Jaramaz, bez plejmekera i Kaminskog protiv Žalgirisa

Objavljeno: 11.12.23 u 22:51

Željko Obradović ima problema sa priličnim brojem povreda u svom timu pred duel sa Žalgirisom u Evroligi

Košarkaši Partizana pobedili su SC Derbi u meču 11. kola ABA lige 99:76, a sam duel, je pored pobede, obeležila i povreda Ognjena Jaramaza.

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je otkrio u kakvom je stanju košarkaš.

Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio utakmicu, jer ga je bolela glava. Kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas, videćemo kako će to da izgleda. Moći će verovatno da se priključi tek sledeće sedmice – istakao je Obradović.

Partizan se od početka sezone muči sa velikim brojem povreda, pa je tako na početku sezone problema imao Mateuš Ponitka, kasnije su se mučili Kevin Panter i Aleksa Avramović, a sada su sigurno van meča sa Žalgirisom Avramović i Uroš Trifunović, dok verovatno neće biti ni Kaminskog i Jaramaza.

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter